Волинянин поділився враженнями від форуму, на якому Тимошенко представила «Новий економічний курс»

Волинянин поділився враженнями від форуму, на якому Тимошенко представила «Новий економічний курс»

У п’ятницю, 21 вересня в Києві відбувся масштабний економічний форум, на якому лідер політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко презентувала «Новий економічний курс України».

За словами одного з учасників форуму, керівника Луцької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Богдана Сінчука, це був не стільки політичний захід, як можливість зібрати багатоьох фахівців та обговорити з ними перспективи розвитку економіки цілої країни.

«На форумі були присутні не лише наші однопартійці з ВО «Батьківщина» - ми зібрали багатьох фахівці у різних галузях економіки, банкірів, економістів аграріїв, бізнесменів, підприємців та науковців з усієї України», - запевняє керівник Луцької районної партійної організації ВО «Батьківщина» Богдан Сінчук.

За його словами, під час форуму детально обговорили питання переходу від кланово-олігархічного устрою до соціальної ринкової економіки, відмову від сировинного типу розвитку заради інноваційного. Також не оминули увагою і залучення до управління державою інтелектуалів і підприємців.

Соціальна ринкова економіка, на думку Юлії Тимошенко, має створити рівні для всіх правила та чесну конкуренцію, знищити монополії, стимулювати розвиток малих форм підприємництва та забезпечити соціальні гарантії для кожного громадянина. Саме це може забезпечити прискорення економічного зростання країни не менше 7%.

«Сказати, що мені сподобався форум «Новий економічний курс України» – це нічого не сказати. Я приголомшений в позитивному сенсі цього слова потужністю, розумовим потенціалом, бажанням учасників великої команди перезаснувати та вирвати Україну з лап бідності. Пишаюся, що долучився до лав цієї великої команди професіоналів! Невдовзі зазначена фундаментальна праця – «Новий економічний курс України» буде доступна для всіх, хто хоче розбудовувати країну заради стабільного економічного майбутнього», - зауважив Богдан Сінчук, запросивши волинян долучитися до дискусії та її обговорення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Крафтове пиво та м'ясні смаколики: як лучани гуляють на фуд-фесті в замку Любарта. ФОТО
Наступна новина Не хоче летіти у вирій: у місті на Волині самотній лелека розгулює автостанцією
Останні новини
Схожі новини