Волинянин викидає сміття біля під'їзду

Волинянин викидає сміття біля під'їзду

У Нововолинську поруч з під’їздом одного із будинків постійно збираються пакети зі сміттям.

Біля будинку по вулиці Нововолинській, 51, корпус 2 хтось із мешканців виносить своє сміття і ставить просто за рогом. Пройтись кілька метрів до баків і кикинути його в спеціально відведеному місці, ймовірно, тяжко, – пише БУГ

Періодично це місце поповнюється новими пакети зі сміттям. В одному із них був документ на ім’я Андрій Дрозд. В ньому йдеться про початок судового стягнення заборгованості в розмірі 8 943,62 грн.

Можливо і за вивіз сміття даний громадянин не платить, так як не виносить його туди, звідки забирає комунальна служба. Так як для особливих мешканців куток поруч з під’їздом – зручне місце.

Час від часу двірник прибирає цю територію та у відповідні органи про дане порушення або не повідомляє, або на нього не реагують.

Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Тобто на мешканця будинку, який викидає сміття, відразу вийшовши з дому, може бути накладений штраф від 340 до 1360 грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Купуй комфорт: 5-кімнатна квартира у ЖК «Супернова» за ціною 12 500грн/м²
Наступна новина В Україні мають значно подешевшати автомобілі
Останні новини
Схожі новини