Волинянин внаслідок вибуху котла отримав серйозні опіки

Волинянин внаслідок вибуху котла отримав серйозні опіки

Минулого тижня до волинських медиків надійшло звернення про допомогу чоловіку, який отримав опіки внаслідок вибуху котла. Випадок трапився на Горохівщині.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Бригада Горохівського відділення ЕМД, яка приїхала на виклик, діагностувала «Термічний опік ІІ-ІІІ ст. 63% тіла, опік верхніх дихальних шляхів», надала екстрену медичну допомогу.  Постраждалого транспортували до опікового центру.

На зустріч бригаді Горохівського відділення ЕМД виїхала бригада відділу медицини катастроф, яка продовжила моніторинг за станом пацієнта.

Враховуючи велику площу ураження тіла, для ведення лікарських засобів використали внутрішньокістковий доступ. Чоловіка шпиталізували, протягом 12 годин його стабілізували, але хворий потребував транспортування до Львівського опікового центру.  Волинські медики успішно доправили його на апараті штучної вентиляції легень (ШВЛ) до Львова. 

Читайте також: Волинянка вдруге народила вдома дитину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка вдруге народила вдома дитину
Наступна новина На Волині сьогодні призупинили погодинні відключення світла
Останні новини
Схожі новини