Волинянин здобув перемогу на Odesa Half Marathon 2018

Волинянин здобув перемогу на Odesa Half Marathon 2018

У останні вихідні літа 26 серпня перлина чорноморського узбережжя Одеса прийняла одну з найбільших бігових подій всього чорноморського басейну – 3rd Odesa Half Marathon 2018

Про це пише Жорстка атлетика. 

Вперше в історії півмарафонська дистанція в Одесі зібрала більше тисячі учасників, точніше 1125. Всього ж у події взяли участь більше 2 тисяч містян та гостей Одеси, а підтримати спортсменів прийшло близько 4 тисяч глядачів.

Перемогу в півмарафонському забігу святкував представник Волині Сергій Оксенюк, його переможний час 1:12:09. У жінок перше місце та оновлення рекорду траси у спортсменки з Буковини Юлії Профіс, її час 1:20:34, що на 8 секунд краще попереднього рекорду одеситки Валентини Полтавської.

Цікаво, що для Юлій це друга поспіль перемога на змаганнях Run Ukraine, адже на початку літа вона перемогла у Львові.

У чоловіків від самого старту боротьба розгорнулась між Олександром Бабарикою та Сергієм Оксенюком. Практично 20 кілометрів спортсмени пробігли разом і лише на останньому кілометрі Сергій зробив пришвидшення та здобув перемогу. В результаті Олександр став другим з фінішним часом 1:12:36, а третя сходинка п’єдесталу за Анатолієм Бондаренком – 1:16:54.

«Відчував, що переможу. Темп був відносно нешвидкий, за особистого рекорду в годину і чотири хвилини сьогодні бігли помірно. Погода порадувала, о восьмій ранку було дуже комфортно бігти як на мене.

Авжеж, траса дещо нерівна, але все чудово, організація змагань на дуже високому рівні. Це був лише третій старт після гірських зборів, тож поки лише набираю форму, але завжди дуже хотілось пробігти в Одесі біля моря», – прокоментував переможець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 27 серпня
Наступна новина В Україні заборонили відоме знеболююче
Останні новини
Схожі новини