Волинянина із 90-річним ювілеєм вітали 52 онуків та 68 правнуків

Волинянина із 90-річним ювілеєм вітали 52 онуків та 68 правнуків
Родина Василя Сельвесюка

Василя Сельвесюка із села Раків Ліс Камінь-Каширського району із 90-літнімй ювілеєм привітали півтори сотні найближчих родичів: дітей, внуків та правнуків.

У чоловіка – 12 дітей, 52 онуки та 68 правнуків, пише Леся Мінібавєвана шпальтах видання Полісся.

«Й самому не віриться, що вже стільки прожито літ, – зізнається ювіляр, – більшість з яких минуло у важкій праці. Пережив і декількох своїх рідних – поховав дружину та троє синів. Однак ніколи ні на що не нарікав, хоч здебільшого життя було нелегким».

Василь Сельвесюк розповів, що господарство тримали з дружиною велике: корови, вівці, свині, птаство.

«Скільки себе пам’ятаю, роботи завжди вистачало: косив гектари трави для худоби, працював у колгоспі. Разом з тим треба було і копійку заробити. А, як відомо, того часу у колгоспі платили мізерію. Дякуючи шваґеру, прийняли мене на роботу у ПМК. Відтак у складі будівельної бригади зводили у Камені восьмиквартирні будинки. Нинішнє приміщення Укрпошти — теж наша робота», – розповів волинянин.

Будинок, у якому проживає нині разом із наймолодшим сином Ростиславом та його сімейством, Василь Сельсесюк спорудив також самотужки.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Як розповідає ювіляр, коли годували власних дванадцятеро дітей, то цінність батьківства у молодому віці сприймалася не так чутливо, аніж на старості.

«Зараз можу впевнено сказати, що бути батьком і дідом – це два абсолютно різних досвіди», – переконаний дідусь.

Разом із Василем впроживають п’ятеро біологічних онуків, а ще двоє – прийомних. Коли невістка Наталія забажала взяти на виховання з дитбудинку двоє діток (братів), то першим, хто схвалив її рішення, був свекор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька стоматологічна поліклініка запрацювала після карантину
Наступна новина У Луцьку хочуть послабити карантин у церквах. На богослужіння зможе приходити більше людей
Останні новини
Схожі новини