Волинянина, який п'яним скоїв смертельну ДТП, взяли під варту

Волинянина, який п'яним скоїв смертельну ДТП, взяли під варту

За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури 35-річному жителю селища Шацьк повідомлено про підозру у порушенні в стані алкогольного сп'яніння  правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

Про це інформує преслужба Волинської обласної прокуратури. 

Надвечір, 19 січня 2023 року нетверезий чоловік за кермом автомобіля "Фольксваген Пасат Б5" на інроземній реєстрації на автодорозі в Шацьку наїхав на велосипедистку. У результаті ДТП 58-річна жінка отримала травми, від яких померла у кареті «швидкої допомоги».

Водію суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Санкцією ч. 3 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти  років.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обвинувачений в держзраді лучанин Ілля Сметанін попросив в сізо принести скрипку
Наступна новина Судять волинянина, який хотів відкупитися в поліцейських за п'яну їзду
Останні новини
Схожі новини