Волинянину, який не відшкодував збитки за самовільну порубку, загрожує 3 роки тюрми

Волинянину, який не відшкодував збитки за самовільну порубку, загрожує 3 роки тюрми

Факт працівники групи оперативного реагування Ківерцівського лісового господарства встановили та передали в поліцію минулого року.  У результаті слідство становило вину чоловіка – жителя села Скреготівка Луцького району, – повідомили в пресслужбі ВОУЛМГ. 

Зважаючи на те, що лісопорушник так і не сплатив завдані державі збитки – а це майже 80 тис. грн, справа набувала кримінального завершення (відповідно до ч. 1 ст. 246 КК України за незаконну порубку дерев у лісах, що заподіяла істотну шкоду, передбачене покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі).

Працівники лісової охорони та груп оперативного реагування і надалі продовжують посилені патрулювання. Інформують, що за цей місяць року на Волині вже виявлено 15 фактів лісопорушень.

Нагадаємо, днями лісова охорона на Ковельщині разом із поліцією встановили особу лісопорушника, який здійснив самовільну порубку у Замлинському лісництві Любомльського лісового господарства. Завдані збитки – майже 40 тис. грн, за що вже також передбачена кримінальна відповідальність.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські рятувальники випробували на Водохреще нові гідрокостюми. ФОТО
Наступна новина У Луцьку до Дня Соборності утворять «ланцюг єднання». Буде обмежено рух транспорту
Останні новини
Схожі новини