Волинянка Майя Москвич «взяла» золото на «Іграх нескорених». ВІДЕО

Волинянка Майя Москвич «взяла» золото на «Іграх нескорених». ВІДЕО
фото з допису в Facebook

Волинянка Майя Москвич, яка виступає в складі збірної України на «Іграх нескорених», виборола золото у стрільбі з лука.

Про це вона написала в себе на сторінці у Facebook.

«Радійте всі, хто вболівав! Золото! Навіть більше – 2 золота! Одне ми вибороли в командній стрільбі з Андрій Усач і Сергій Шимчак, друге – індивідуальна першість», – йдеться в її дописі.

«Присвячую всім, хто залишився живий після Майдану і війни, і хоча б раз думав: навіщо? чому хтось загинув, а я лишився жити... ? Це не нам було вирішувати! Але як жити далі – вирішуємо саме ми!» – додає вона.

Крім того, Олександр Зозуляк отримав срібло, тож команда лучників поповнила скарбничку збірної на 3 медалі.

 
Майя Москвич - переможниця Ігор Нескорених

Лучанка Майя Москвич сьогодні стала переможницею Ігор Нескорених, що відбуваються в австралійському Сіднеї. Золото вона здобула у змаганнях зі стрільби з лука. На Іграх Нескорених - це друге золото Майї в складі збірної України. Перше вона виборола в командних змаганнях у стрільбі з лука. Волинянка Майя Москвич воювала добровольцем на Донбасі з 2014 року у складі кількох батальйонів. Спочатку це був батальйон Національної гвардії України імені генерала Кульчицького, потім батальйон спецпризначення «Гарпун», останнім підрозділом, де служила дівчина був «Миротворець» , звідки вона звільнилась за станом здоров'я.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 25 October 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 26 жовтня
Наступна новина Розповіли, скільки волинян звернулося за субсидіями. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини