Екстремальні пологи у під'їзді луцької багатоповерхівки: подробиці. ВІДЕО

Екстремальні пологи у під'їзді луцької багатоповерхівки: подробиці. ВІДЕО
Скріншот із відео

Луцькі медики розповіли подробиці стрімких пологів в одному з під’їздів, коли жінка, щойно вийшовши з дому, народила дитину.

Про це ідеться у сюжеті UA:Волинь.

Нагадаємо, нещодавно медики прийняли пологи у жінки просто у темному під’їзді будинку.

20 листопада о 6-й годині 22 хвилини до служби «103» зателефонував чоловік. Він повідомив, що у його дружини почалися перейми, розповіла лікар екстреної бригади відділення №1 Наталія Денисюк.

За 12 хвилин швидка прибула на місце виклику за адресою бульвар Дружби народів, 2.

«Жінка була оглянута, навколоплідні води не відійшли, і ми вирішили її транспортувати у пологовий будинок. На жаль, в той момент ліфт не працював. Оскільки стан жінки був стабільний, ми вирішили спускати її сходами. Коли вже ми спустилися на перший поверх, то відійшли навколоплідні води і почалися пологи. Жінку оглянули і вирішили приймати пологи. Немовля народилося живе – в перші секунди закричало», –розповіла Наталія Денисюк.

Лікар зазначила: дитину закутали, транспортували у швидку і відвезли у пологовий будинок.

«Поступила жінка з дитинкою. Жінка ще була в пологах. На момент поступлення стан жінки і дитини був задовільний. Ми завершили пологи. Дитинка вагою 3300 г, це дівчинка. На даний момент стан матері і дитини задовільний, вони ще перебувають у пологовому будинку», – повідомила лікар пологового відділення Наталія Толстіхіна.

За її словами, жінка народжувала вдруге. Попри стрімкі пологи і екстемальні умови, дитина народилася здоровою.

 
У Луцьку жінка народила у під’їзді багатоповерхівки

У Луцьку медики прийняли пологи у жінки, яка почала народжувати просто у під’їзді багатоповерхівки. Про це розповіли журналістам Суспільного у Волинському обласному центрі екстреної допомоги та медицини катастроф. Нині породілля з немовлям перебувають у Луцькому пологовому будинку.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 22 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як міністр оглядав першу українську електровантажівку на Луцькому заводі . ВІДЕО
Наступна новина Дієтолог розповів, які солодощі можна давати дітям
Останні новини
Схожі новини