Волинянка, яка постраждала у ДТП, потребує допомоги

Волинянка, яка постраждала у ДТП, потребує допомоги

На Волині дівчина постраждала у ДТП, що трапилася 10-го березня, тепер потребує допомоги. 

Прохання матері про допомогу на своїй сторінці у Facebook оприлюднив Сергій Барилюк, – пише КОРДОН

«Добрі люди, допоможіть, будь ласка, моїй донечці, 10 березня сталася аварія в м. Любомль, у якій постраждала моя дитина, дякуючи любомльським лікарям та людям, які були поряд, моє дитя вижило, зараз ми потребуємо вашої підтримки,

Іваночка має перенести ще декілька складних операцій, в неї переломи щелепи: нижня на 3 частини, верхня набагато гірша там одні осколки, не відкривається одне око. Їсть через зонд, дихає через трубочку в горлі, яка часто забивається згустками крові, наша сім’я не може здолати це горе, адже в Іваночки є ще менші брати 16,5,2 рочки.

Як сказали лікарі, тільки на щелепу потрібно приблизно 100 тисяч, не знаю скільки треба на все інше, бо є дуже великі шрами на обличчі, пробита щічка щелепою та три розриви рота досить чималі», – йдеться у проханні мами.

«А мене попросили, щоб зібрав суму яку зможу, тому люди хто чим може навіть 10 грн це гроші, не будемо байдужі, розумію що я вас вже просив, тому я просто пропоную і це все добровільно, довіру вашу, я думаю, заслужив», – пише Сергій.

Номер картки 4149 4393 9186 9157 (Барилюк Сергій Володимирович)

Номер мами 0675285231 (Ціп’яшук Наталія)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Володимир Гунчик готовий працювати з новим головою Волинської ОДА
Наступна новина За що новий голова «вичитав» працівників Волинської ОДА
Останні новини
Схожі новини