Волонтер з Луцька взяв до рук зброю і воює з побратимами на Сході

Волонтер з Луцька взяв до рук зброю і воює з побратимами на Сході

Пан Андрій, позивний «Адепт», боєць Луцького батальйону Волинської бригади тероборони. Разом зі своїми побратимами чоловік уже понад півтора місяця виконує бойові завдання на сході України.

Історію бійця розповіли на сторінці 100 бригади у фейсбуці. 

Свого часу Андрій захоплювався військово-історичною реконструкцією лицарської доби. Здобув вищу юридичну освіту, займався адвокатською практикою. Впродовж останніх років працював у Луцькій міській раді.

Протягом 2015-2018 років «Адепт» активно займався волонтерською діяльністю – доставляв допомогу бійцям на сході України. 

А 24 лютого 2022-го Андрій прокинувся від вибухів в рідному Луцьку. Нашвидкоруч зібравши речі й поцілувавши дружину та тоді ще дворічного сина, чоловік – як і сотні тисяч українців – попрямував до військкомату…

– Всі розуміють, що у нас немає вибору. Коли заходиш в села, які були під окупацією. Бачиш ті звірства, що їх чинили орки. Тоді дуже чітко усвідомлюєш – або ми переможемо, або зникнемо як нація, – каже лучанин Андрій на псевдо «Адепт».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із полеглим Героєм. ФОТО
Наступна новина За три тижні – 120 хат: волонтери із Рівненщини взялися за відбудову села на Херсонщині
Останні новини
Схожі новини