Волянюк поїздку в Росію назвав свідомим кроком

Волянюк поїздку в Росію назвав свідомим кроком

Олександр Волянюк вперше після оприлюднення новини про його поїздку на захід, організований Кремлем, поспілкувався з журналістами, – пише ІА ВолиньPost.

Розмова, хоча й не дуже предметна, відбулася поблизу пивбару «Земан», де Волянюк збирався з іншими учасниками візиту Ольгою Саган та Валерієм Корпачем.

На прохання журналістів прокоментувати скандальний візит на форум у Брянськ Олександр Волянюк відповів, що готує офіційне звернення до волинян, яке невдовзі опублікує в мережі інтернет. До того часу, за його словами, нічого говорити він не буде.

«До сьогодні я зберігав інформаційну тишу… з тією метою, що я запишу звернення. Ми завтра це все офіційно прокоментуємо», – сказав Волянюк.

Утім, згодом додав, що він «людина свідома» і тому робить «свідомі кроки». На запитання про те, чи вважає він поїздку на кремлівське збіговисько свідомим кроком, він відповів: « Да, свідомим кроком, а я прокоментую все в офіційному зверненні. Навіть розповім ще дещо цікаве для людей». Окрім того, Волянюк пообіцяв також розповісти про діяльність громадської ради при Волинській ОДА, в якої от-от закінчується два роки каденції, про те, «хто що робив, які запити подавав».

Окрім того, у розмові з журналістами Волянюк попросив розмову не вважати поясненням чи коментарем до тієї поїздки, яка відбувалася.

Нагадаємо, минулого тижня область дізналася про те, що українська делегація, у складі якої – волиняни, взяла участь у так званому Міжнародному форумі Переможців, що відбувся у російському Брянську наприкінці квітня цього року і був присвячений річниці перемоги і 75-річчю звільнення Брянщини від німецько-фашистських загарбників.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі врятували рідкісного птаха
Наступна новина У розважального центру «Промінь» хочуть забрати парковку
Останні новини
Схожі новини