«Вона була страйкбольною», – Олександр Вовченко розказав, як кидав гранату

«Вона була страйкбольною», – Олександр Вовченко розказав, як кидав гранату

Екс-керівник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко підтвердив, що кидав в коридорі управління гранату. За його словами, це була страйкбольна граната, яку не вважають зброєю.

Нещодавно у соцмережах ширилося відео, де у коридорі управління патрульної поліції в Луцьку зірвалася граната. Як повідомила патрульна із Одеси Зоя Мельник, вибух стався кілька місяців тому і гранату нібито кинув начальник Управління патрульної поліції Волині Олександр Вовченкопісля конфлікту із підлеглими. При цьому він перебував в стані алкогольного сп’яніння, йшлося в повідомленні.

 

По нашей информации данный взрыв произошел в управлении патрульной полиции Луцка несколько месяцев назад И якобы гранату бросил после конфликта с коллегами начальник УПП Луцка Александра Вовченко, пребывая в состоянии алкогольного опьянения, . Дорогие коллеги из Луцка, нужно больше информации по этому инциденту.

Posted by Zoya Melnik on Thursday, 22 August 2019

Олександр Вовченко вирішив дати пояснення щодо цієї ситуації 27 серпня у коментарі виданню «Галицький кореспондент». Нагадаємо, у червні Вовеченка перевели на роботу до Івано-Франківська на посаду начальника управління превентивної діяльності.

Олександр Вовченко розповів, що у цій справі було проведено службове розслідування. Його було притягнуто до дисциплінарної відповідальності, а також виписали догану.

«У моїх руках була страйкбольна граната. Це піротехнічний засіб. Він є у будь-якому спецмагазині. Його не вважають зброєю. Ми з колегами часто граємо у цю гру. Я мав підозру, що граната не справна. Я не був п’яний, ніякої сварки не було. Це була крайня міра. Переймався, що вона вибухне. У тій кімнаті було 3 людей, а у коридорі нікого, тому кинув її саме туди», – розповідає Вовченко.

Чоловік зазначає, що не розуміє, чому на нього зводять наклепи, й нікого не підозрює.

«Це дуже неприємна ситуація. Я молодий офіцер, який тепер доводить свою репутацію. Довго тягнули з цією ситуацією, бо було багато масових заходів у місті», – додає він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поросячий скандал на Волині: що насправді сталося і чому так обурилися люди
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 27 серпня
Останні новини
Схожі новини