«Вони захищають облспоживспілку. Про що з ними говорити?» – Поліщук про підприємців ринку

«Вони захищають облспоживспілку. Про що з ними говорити?» – Поліщук про підприємців ринку
Протест підприємців

Радник луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що з підприємцями Центрального ринку не можна домовитись, бо «їм вигідно працювати з порушенням законодавства під прикриттям облспоживспілки».

Про це він заявив у середу, 30 жовтня, під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, під міською радою протестують підприємці Центрального та Завокзального ринків. Вони вимагають створити робочу групу для обговорення долі ринків. Це їм обіцяли місяць тому під час сесії міської ради.

«За кілька днів після минулої сесії розпочались судові процеси, і підприємці чинили тиск на суд, погрожували працівникам міської ради. Як можна говорити з людьми, які захищають облспоживспілку і хочуть, щоб вона далі наживалась на місті?» – сказав радник міського голови Ігор Поліщук.

«Коли прийшла перевірка, 442 підприємці з 750 просто закрили контейнери у робочий день. Як ці люди працюватимуть з міською радою? Їм комфортно працювати зі спілкою, бо тій байдуже, чи оформлені працівники, чи мають вони право на відпустку, чи захищені роботодавцями. Спілка покриває незаконну діяльність підприємців», – додав посадовець.

«У будь-який день ми готові зустрічатись. Але всі розуміють, що зрив сесії – це піар-акція, бо зараз є камери і журналісти», – зауважив також заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Врешті Ігор Поліщук запропонував зустрітись з підприємцями у ЦНАПі в 11-й годині у понеділок, 4 листопада.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартує Кубок України із футзалу
Наступна новина Зливи спиртзаводу перевіряли, коли він не працював. ДОКУМЕНТИ
Останні новини
Схожі новини