Вперше в Україні: Bullet For My Valentine виступлять на фестивалі ZaxidFest біля Львова

Вперше в Україні: Bullet For My Valentine виступлять на фестивалі ZaxidFest біля Львова

Вперше в Україні культові британці, достойні представники світової метал сцени Bullet For My Valentine виступлять на головній сцені одного з наймасштабніших фестивалів ZaxidFest 2018, який відбудеться 24-26 серпня біля Львова.

Якщо говорити про мелодійний британський металкор, то Bullet For My Valentine є одними з найяскравіших його представників. Під впливом таких рок-музичних жанрів, як треш, глем, гранж і ню-метал вони створили свій власний стиль і стали представниками металу нового покоління.

Всього в дискографії колективу сім платівок. «Venom» 2015 року потрапила в топ-10 британського і американського чартів. Перші три лонгплеї отримали «золотий» статус у Великобританії, а дебютна робота «The Poison» отримала - у США.

В кінці червня 2018 го колектив представив світу свій новий студійний альбом 'Gravity', а вже 26 серпня на ZaxidFest платівку наживо оцінить і українська публіка.

За 10 років фестиваль Zaxidfest уже став для багатьох невід'ємною частиною літа.

Zaxidfest можна вважати одним з найстаріших фестивалів України. Вже протягом 10-ти років фестиваль під Львовом, що став найбільшим оупен-ейром України, збирає своїх давніх шанувальників і нових друзів, в "Чарівній Долині" в Родатичах, всього в 40 км від Львова в сторону польського кордону.

«Zaxidfest - не просто літній фестиваль 2018, а ціла пригода, куди вирушають з повним рюкзаком, запасними кедами і залізною чашкою в передчутті справжніх літніх сюрпризів. Це три дні за містом, подалі від бетонних джунглів, в колі друзів і в лоні природи.

Це найкращий «ресторан» твого літа - казанок на вогні, це «готель» «Під Тисячею Зірок», трохи з москітами, правда, проте ти до цього стовідсотково готовий, ми точно знаємо. Неважливо як, важливо куди. Немає різниці, хто ти: айтішник, бізнесмен, марсіанин або топ-менеджер. Тобі тут завжди раді!», - пишуть організатори.

Квитки на фестиваль можна придбати від 800грн https://zaxidfest.com 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «За Луцьком не маю особливого суму, бо не розпрощався з ним назавжди», - Андрій Осіпов
Наступна новина У Луцьку запрошують на спільний перегляд трилера
Останні новини
Схожі новини