У Луцьку запрошують на спільний перегляд трилера

У Луцьку запрошують на спільний перегляд трилера
кадр із фільму, джерело: kg-portal

Цієї п’ятниці, 10 серпня, о 19:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині покажуть фільм в рамках другого фестивалю Європейського кіно.

Як повідомляє команда «Lutsk Night Cinema», цього разу для показу було обрано кінострічку «Дівчина в тумані» (2017), – повідомляють організатори.

Це трилер спільного виробництва Італії, Німеччини та Франції. Фільм є екранізацією світового бестселера Донато Каррізі. Кінострічку озвучено українською мовою, вона триває близько 2 годин.

Показ є абсолютно безкоштовним, також на заході передбачений кава-брейк. Із собою брати нічого не потрібно, крім друзів та бадьорого настрою.

Глядачі розміщуватимуться на стільцях. Реєстрація відсутня. Оскільки кінопоказ проходить лише один раз, організатори рекомендують не пропустити такої унікальної нагоди.

Покази в рамках цього фестивалю проходять за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Сам фестиваль триватиме до 31 серпня. Отож, на лучан та гостей міста чекає ще не один показ до кінця літа. Метою фестивалю є популяризація європейського мистецтва кіно, можливість українцям переглянути безкоштовно найкращі фільми останніх років, що були зняті в країнах ЄС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вперше в Україні: Bullet For My Valentine виступлять на фестивалі ZaxidFest біля Львова
Наступна новина На Волині два фермери не можуть розібратися, чиє поле. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини