«Все буде добре»: що лучани думають про об'єднання церков. ВІДЕО

«Все буде добре»: що лучани думають про об'єднання церков. ВІДЕО

У Міжнародний день миру, на свято Різдва Пресвятої Богородиці за православною традицією журналісти побували на службі у луцькому соборі Святої Трійці, поспілкувалися з мирянами і священиками, а принагідно поцікавились, з якими настроями зустрічатимуть волиняни очікуване надання автокефалії українській церкві.

Про це йдеться у сюжеті Sfera-TV Lutsk. 

Протоієрей Свято-Троїцького кафедрального собору, отець Володимир зазначає, що немає нічого кращого, ніж об'єднання народу, бо, як то кажуть, в єдності сила.

«Останні роки десять поступово дехто з вірян і навіть священнослужителів переходять все одно, і до них ставлення однакове до всіх. Всі ми є діти однієї церкви, діти одного Бога, якесь особливе ставлення не буде, чи відчужене. Нормальне ставлення. Людина прийшла собі, молиться, до сповіді приступає, до таїнства причастя, всі перед Богом тут однакові», – сказав протоієрей.

Більше – у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Попи починають диктувати сепаратистські настрої», - голова Волинської ОДА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку зустрічали севастопольських авіаторів. ВІДЕО
Наступна новина У Шацьку відгуляли День селища. ФОТО
Останні новини
Схожі новини