Встановили особу чоловіка, який увірвався до чужої оселі в Боголюбах

Встановили особу чоловіка, який увірвався до чужої оселі в Боголюбах

Встановили особу п’яного «стрілка», який проник на територію одного з житлових будинків в селі Боголюби, де влаштував стрілянину. Ним виявився 35-річний чоловік, який вже має дві судимості.

Про це інформують Волинські новини.

Нагадаємо, інцидент трапився 9 травня 2021 року у селі Боголюби. Лучанин пробрався на територію одного з житлових будинків, після чого почав погрожувати власникам оселі та поліцейським фізичного розправою і вбивством, а потім дістав пістолет і почав стріляти.

За попередньою версією стріляв чоловік угору. Втім, як пізніше повідомив журналістам один із свідків, пістолет зловмисника був направлений не вгору, а в сторону працівників поліції та господарів будинку.

Нападником виявився двічі судимий раніше Сергій Сулім 1986 року народження. Також відомо, що 35-річний чоловік поставав перед Фемідою через участь у дорожньо-транспортній пригоді з летальним наслідком, а також був судимий за крадіжку.

Правоохоронці затримали фігуранта, вилучили зброю та відправили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За фактом правопорушення відкрили кримінальне провадження, зловмиснику оголосили підозру. Про мотиви зловмисника поки що не повідомляють.

Також стало відомо, що Сергія Суліма випустили під домашній арешт.

Читати також: На луцькому авторинку водій порушив ПДР. Почалась штурханина з поліцією


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікарі просять менше телефонувати госпіталізованим хворим на COVID-19
Наступна новина Україна цілком перейшла у «жовту» зону карантину
Останні новини
Схожі новини