Встановили плату за харчування у дитсадках Луцької громади на 2021 рік

Встановили плату за харчування у дитсадках Луцької громади на 2021 рік
Фото ілюстративне

На 2021 рік рік передбачили 18 мільйонів гривень із міського бюджнету для 11 тисяч вихованців садочків Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомили під час позачергового засідання виконавчого комітету 28 грудня начальниця управління освіти Зіновія Лещенко, інформують у міській раді.

Члени виконавчого комітету встановили плату за харчування однієї дитини в день у закладах дошкільної освіти Луцької міської територіальної громади.

Зокрема йдеться про групи загального розвитку закладів дошкільної освіти, закладу дошкільної освіти № 36, що в складі комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Луцької міської ради Волинської області», у дошкільному підрозділі, що в складі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» с. Клепачів Ківерцівського району Волинської області», дошкільного підрозділу, що у складі Княгининівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Княгининівської сільської ради», дошкільного підрозділу, що в складі Рокинівського навчально-виховного комплексу Княгининівської сільської ради. 

Розмір плати:

1) для дітей віком до 3 років – 25 грн; для дітей віком від 3 до 7 років (в тому числі для дітей класів віком 6 років) – 30 грн; для дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, до 3 років – 25 грн, від 3 до 7 років – 30 грн;

2) у санаторному закладі дошкільної освіти № 29 для дітей віком до 3-х років – 35 грн; для дітей віком від 3 до 7 років – 40 грн;

3) у групах компенсуючого типу закладів дошкільної освіти №№ 5, 9, 21, 39, 38 для дітей віком до 3 років – 25 грн; для дітей віком від 3 до 7 років – 30 грн;

4) у закладі дошкільної освіти № 28 у групах з цілодобовим перебуванням дітей – 40 грн; у групах з 12-годинним перебуванням дітей – 30,00 грн.

Читати також:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Попри зменшення захворюваності на коронавірус, січневий локдаун не скасують, – Степанов
Наступна новина Коронавірус на Волині. Де виявили нові випадки зараження
Останні новини
Схожі новини