Постійна втома, нестерпні болі, – онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк розповіла про свій стан

Постійна втома, нестерпні болі, – онкохвора лучанка  Мар'яна Пархом'юк розповіла про свій стан
Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк

Онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк розповіла про своє самопочуття.

На даний момент дівчина проходить другий блок консолідації. Блок триває 8 тижнів - 2 рази в тиждень хімія, щодня таблетована хімія і один раз в два тижні люмбальна пункція. Таких блоків  має бути 6, – пише  дівчина  на своїй сторінці в Інстаграмі. 

«Якщо взяти будь який препарат, то можна знайти в інструкції графу з побічними діями, так от, все що там написано - правда. За час лікування, а це вже 5 місяців, я пережила нудоту, часткову відмову ніг (не могла вставати і сідати самостійно, зараз це теж роблю з допомогою рук), схудла на 10 кг (і набрала 2, дуууже важко мені це дається)», – написала дівчина.

«Постійна втома і тахікардія, нестерпні болі в ногах і спині( у мене високий больовий поріг, кісткову пункцію роблять без наркозу, але при болях в ногах я не спала 2 доби і знеболюючі не допомагали). Отже, як бачите стан дуже різний (зараз все добре, а за годину - погано), на жаль, це не нежить який полікував за тиждень і забув, та все ж», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЛІКУВАННЯ МАР‘ЯНИ У БІЛОРУСІ

Гроші на лікування дівчини можна перерахувати на картки «ПриватБанку»:

4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привіт🙈 Мене звати Мар‘яна і мені 23 ☺️Студентка ЛНУ ім.Івана Франка, міжнародні відносини, 6 курс ( на даний момент в академ відпустці) З 11 жовтня 2018 року борюсь з #ракхуяк ( більше інформації про діагноз і лікування можна почитати за цим хештегом) На даний момент прохожу другий блок консолідації (фаза лікування після досягнення повної ремісії, мета якої — ліквідувати мінімальну наявність лейкозних клітин, які вижили, у кількості, яку неможливо виявити з допомогою базових досліджень). Блок триває 8 тижнів - 2 рази в тиждень хімія, щодня таблетована хімія і один раз в два тижні люмбальна пункція. Таких блоків у мене має бути 6. Тепер про мій стан і самопочуття. Якщо взяти будь який препарат, то можна знайти в інструкції графу з побічними діями, так от, все що там написано - правда. За час лікування, а це вже 5 місяців😱 я пережила нудоту, часткову відмову ніг (не могла вставати і сідати самостійно, зараз це теж роблю з допомогою рук), схудла на 10 кг (і набрала 2, дуууже важко мені це дається), постійна втома і тахікардія, нестерпні болі в ногах і спині( у мене високий больовий поріг, кісткову пункцію роблять без наркозу, але при болях в ногах я не спала 2 доби і знеболюючі не допомагали). Отже, як бачите стан дуже різний (зараз все добре, а за годину - погано), на жаль, це не нежить який полікував за тиждень і забув, та все ж What doesn't kill you makes you stronger! #ракхуяк #lotrcrew

A post shared by Мар‘яна Пархом‘юк (@mariana.parkhomiuk) on

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Савченко у Львові поділився досвідом у питаннях екології. ФОТО
Наступна новина На Волині розмитнили понад 16 тисяч «євроблях»
Останні новини
Схожі новини