У Раді назвали три області, мешканцям яких слід готуватися до посилення карантину

У Раді назвали три області, мешканцям яких слід готуватися до посилення карантину

Посилити карантин в Україні можуть вже від 13 вересня, перевівши всю країну до "жовтої" зони. Втім, у регіонах, де найгірші показники з коронавірусу, карантин можуть посилити ще більше. В Україні найбільш небезпечними через коронавірус є три області.

Про це заявив очільник парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький на погоджувальній раді 7 вересня, – пише ТСН.

За його словами, наразі найнебезпечніша ситуація з поширенням коронавірусу у Чернівецькій, Львівській та Вінницькій областях. У згаданих областях можуть посилити карантин, відповідно до "помаранчевої" чи "червоної" зони.

"Ситуація епідемічна дійсно в країні погіршується. Ми не єдина країна, це в цілому ситуація у світі. Ми сильно забули про карантинні обмеження… На сьогодні країна наближається до жовтої зони. Помаранчева і червона зона будуть адаптовані тільки в тих областях, де є проблема. Найнебезпечніші сьогодні в плані епідемії три області: Буковина, Львівська область і Вінницька область. Там, наймовірніше, буде змінюватися колір обмежень. Але в цілому поки казати про якесь посилення обмежень в цілому у країні зарано", - висловився Радуцький.

Також Радуцький додав, що нині в Україні є можливість вакцинувати від коронавірусу 20 мільйонів людей.

Читайте також: «Маємо великі шанси перейти на дистанційне навчання», – головна освітянка Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 23-річному випускнику ВНУ терміново потрібні донори крові
Наступна новина На Волині 40 ліжок у дитячому відділенні «інфекційки» обладнають кисневими точками
Останні новини
Схожі новини