«Я і китайська «в'язниця», - Ігор Лапін про перехід кордону у Китаї

«Я і китайська «в'язниця», - Ігор Лапін про перехід кордону у Китаї

Депутат Ігор Лапін поділився своїми емоціями щодо переходу через кордон у Китаї. Йому довелося стикнутися з купою проблем та запитань у свою адресу. 

Як ділиться депутат у одному із дописів на своїй сторінці у Facebook, працівникам служби не сподобався його дипломатичний паспорт, зокрема якість друку, фото, старий зразок.

Понад годину працівники паспортного контролю перевіряли паспорт та з’ясовували щось. «Затримали і почали: більше години кудись дзвонити і щось перевіряти, голкою пробувати приклеєність фото, щось царапати.… Сама жесть була далі. Інший працівник паспортного контролю підійшов з моїм паспортом та запитав чому поцарапане фото?...(памятаєте вище попередній був з голкою по фотографії). Капець. Усмішка в мене зникла і я задумався про поглиблене вивчення китайської мови», – ділиться враженнями Ігор Лапін.

Найбільшим «культурним шоком» стало те, що почали перевіряти зразки почерку і підпис в паспорті: для працівників паспортного контролю незрозумілим було те, чому у особистому підписі немає букви «і», якщо чоловіка звати Ігор.

Проте, все закінчилося «хеппі ендом». 

«Смак волі був приємним. Дякую учасникам нашої делегації що чекали», – резюмує депутат.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинських оперативників карного розшуку відзначили за зразкову службу. ФОТО
Наступна новина Волинянин «сяде» на три роки за крадіжку телефону
Останні новини
Схожі новини