Волинських оперативників карного розшуку відзначили за зразкову службу. ФОТО

Волинських оперативників карного розшуку відзначили за зразкову службу. ФОТО

Начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига за дорученням Міністра внутрішніх справ України вручив співробітникам карного розшуку волинської поліції відомчі заохочувальні відзнаки МВС України.

Високими нагородами вшановані п’ятеро правоохоронців, а ще одному згідно з наказом Голови Національної поліції України присвоєно спеціальне звання – майор поліції, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Нагрудними знаками «За відзнаку в службі» удостоєні старші оперуповноважені секторів кримінальної поліції Луцького відділу, а також Шацького та Турійського відділень поліції.

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу та самовідданість, високий професіоналізм Почесною грамотою МВС України нагороджений заступник начальника Маневицького відділу поліції, начальник сектора кримінальної поліції.

Подякою МВС України за сумлінне ставлення до виконання обов’язків відзначено старшого оперуповноваженого сектора кримінальної поліції Локачинського відділення поліції.

Керівник волинської поліції в урочистій обстановці вручив правоохоронцям відомчі відзнаки. Відповідно до наказу Голови Національної поліції України Сергія Князєва старшому оперуповноваженому Луцького відділення поліції присвоєно спеціальне звання - майора поліції.

Петро Шпига вручив правоохоронцю погони.

Начальник ГУНП в області подякував поліцейським за високий професіоналізм, самовідданість, відповідальність і рішучість у боротьбі зі злочинністю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Станцію переливання крові у Володимирі треба зберегти, - Гузь
Наступна новина «Я і китайська «в'язниця», - Ігор Лапін про перехід кордону у Китаї
Останні новини
Схожі новини