«Я не Карлсон. Я вернусь». Як у Луцьку «відривались» під «Ляпіс 98»

«Я не Карлсон. Я вернусь». Як у Луцьку «відривались» під «Ляпіс 98»

Дискотеки, бари, маршрутки, торгові ряди ринків, вечірні посиденькі в дворах… Наприкінці 90-х веселі ритми та кумедні тексти білоруського гурту «Ляпіс Трубєцкой» ввірвалися в усі українські магнітофони. Мабуть, тільки затяті домосіди мали шанс не почути «ти жевачка – я дєсна», і тільки геть позбавлені почуття романтики не затягували «зєлєноглазоє таксііі…».

Концерт-ностальгія «Ляпіс-98» зібрав луцьку публіку в концертному залі «Променя». Незмінний лідер гурту Сергій Міхалок поміж виконанням хітів 90-х читав вірші, багато жартував, розказував веселі небилиці про колег-музикантів і обіцяв обов’язково повернутися.

«На «Союзмультфільм» можна подавати в суд… В останній серії Карлсон обіцяв вернутися, і – все, продовження ми не дочекались. Але я не Карлсон, я вернусь. Я жодну Фрекенбок за життя не образив і жодного Малиша не залишив…» – жартував Міхалок.

«Ау-ау…», «Когда яблони цветут», «Метелица», «Евапатория», «Украду тебя» – музиканти виконали всі композиції, які свого часу «підривали» українські танцполи. Поза програмою – заспівали «Воины света», яка була одним із гімнів Євромайдану.

Завершив концерт Міхалок лірично-гумористичними рядками:

Гремят оркестров канонады,

бежит по струнам мощный ток!

Мы, верные сыны эстрады –

Поплавский, Винник, Михалок!

Фото: Ігор ДИНЯ (ВолиньPost)

Організатор концерту:  Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському селі Стобихівка, де учнів не пускали на навчання, почнуть будувати нову школу
Наступна новина Лучан запрошують провести ніч у Луцькій тюрмі
Останні новини
Схожі новини