У волинському селі Стобихівка, де учнів не пускали на навчання, почнуть будувати нову школу

У волинському селі Стобихівка, де учнів не пускали на навчання, почнуть будувати нову школу

Скандальну школу у селі Стобихівка Камінь-Каширського району нарешті можуть почати будувати.

З третьої спроби визначили переможця тендеру, який займеться будівельними роботами, пише Полісся.

Переможцем стала харківська фірма – ТзОВ «Навітехсервіс». Вона запропонувала збудувати школу за 94 мільйони 977 тисяч, коли очікувана вартість закупівлі становила понад 115 мільонів.

Нагадаємо, минулого року першого вересня батьки не пустили дітей до школи з вимогою розпочати будівництво нової школи. Діти розпочали навчальний рік із запізненням на два місяці, коли департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації оголосив тендер на нове будівництво школи 5 листопада 2018 року.

Однак у результаті тендерний комітет виявив порушення законодавства з питань публічних закупівель і вже у грудні торги скасували. Другий тендер оголосили на чергову вимогу батьків у лютому 2019-го. Участь у ньому взяли чотири будівельні фірми з луцькою та харківською реєстрацією, які готові були збудувати навчальний заклад на десятки мільйонів дешевше від очікуваної вартості. Однак жодна з них не пройшла кваліфікацію. Тож наступний тендер оголосили в травні.

Цього разу переможця визначили, але договір на будівництво ще не уклали. ТОВ «Навітехсервіс» у своїй тендерній пропозиції зазначило, що зобов’язується укласти договір не раніше як через 10 днів з дати оприлюднення повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, але не пізніше, ніж через 20 днів з дня прийняття такого рішення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зупинити ДТП світлом. Патрульні вчать луцьких школярів, як поводитися на дорогах
Наступна новина «Я не Карлсон. Я вернусь». Як у Луцьку «відривались» під «Ляпіс 98»
Останні новини
Схожі новини