«Я починала із продажу косметики». Луцька підприємиця розповіла, як відкривала студію краси

«Я починала із продажу косметики». Луцька підприємиця розповіла, як відкривала студію краси
Служба зайнятості в гостях у Emilia Boutique

Підприємиця Емілія Хімочка, яка створила у Луцьку студію краси Emilia Boutique, розповіла, як за небагато часу їй вдалося налагодити бізнес, а підприємству стати популярним серед клієнток.

Про це стало відомо 1 листопада під час візиту у студію директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка, директорки Луцького міського центру зайнятості Олени Шишової та начальниць профільних відділів Волинського ОЦЗ Оксани Меріди і Раїси Мельник, повідомляють у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості.

Бізнес-шлях Емілії Хімочки розпочався завдяки службі зайнятості.

Вона стала підприємицею у серпні 2017 року. Звернувшись до Волинської обласної служби зайнятості,  отримала одноразову допомогу на відкриття підприємницької діяльності за напрямком «роздрібна торгівля косметичними товарами та туалетними приналежностями в спеціалізованих магазинах».

Цього року центр зайнятості працевлаштував у студію краси манікюрника. Ще п’ятеро осіб залучені до робіт тимчасового характеру.

«Я починала з продажу косметики. Коли поступово зайняла свою нішу в цій сфері, серед клієнтів виник попит на косметичні послуги. Тож коли знайшли приміщення, народилася студія краси Emilia Boutique. Ми вчимо жінок правильно доглядати за собою, дбаємо про збереження їхньої краси. Наша команда надає чимало косметологічних послуг. Це, зокрема, догляд за руками, обличчям, тілом. Ми використовуємо виключно сертифіковану продукцію, якою користуємося самі і в якій впевнені на сто відсотків. У нас клієнти почуваються, як вдома», – розповідає підприємиця Емілія Хімочка.

Вона каже, що задоволена співпрацею зі службою зайнятості, адже саме так почався її бізнес-шлях.

«Я закінчила курси підприємців-початківців, які організовує служба зайнятості, захистила бізнес-план і, власне, так стала підприємцем. Мені дуже сподобалося працювати з центром зайнятості. Фахівці підібрали для нашої студії хороших спеціалістів, за що я справді вдячна», – зазначила Емілія Хімочка.

«Щиро бажаю вам успіхів, красивих і вдячних клієнтів, збільшення поціновувачів ваших послуг та розвитку в сфері краси. Ви допомагаєте нашим жінкам почуватися щасливішими і своїми послугами приносите трохи більше барв у їхнє повсякденне життя. Продовжуйте тішити своїх клієнтів, звертайтеся до Волинського обласного центру зайнятості, а ми з задоволенням підберемо чи навчимо нових фахівців для вашої команди», – сказав під час зустрічі Роман Романюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гурт «Фіолет» до свого ювілею презентував новий альбом
Наступна новина «Кришталеві» близнючки з Волині продають паперові квіти, щоб назбирати грошей собі на операції
Останні новини
Схожі новини