Я в ділі, - Вакарчук про вибори

Я в ділі, - Вакарчук про вибори
Святослав Вакарчук лідер гурту «Океан Ельзи»

Соліст гурту «Океан Ельзи» співак Святослав Вакарчук розповів про свої політичні амбіції і пообіцяв привести в українську політику нові обличчя.

Про це він заявив 22 січня під час заходу «Реальні зміни в Україні – запорука успішного майбутнього»,повідомляє Українська правда з посиланням на Український лондонський інститут.

«Я в ділі і ви дізнаєтеся більше найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику якомога більше нових облич. Влада як така мене не цікавить», - в інституті стверджують, що саме так Вакарчук відповів на питання, чи буде балотуватися на виборах президента України у 2019 році.

«Те, що рухає мною в політиці, - це розчарування в зв'язку з нинішнім станом української політики. Дивитися на всі ці обличчя на білбордах навколо Києва, це нестерпно», - пояснив Вакарчук.

За його словами, Україні потрібні нові політичні лідери, а не революції.

«Нам потрібні нові політичні лідери. Я не вірю в революції, так як вони не забезпечують стійких рішень», - сказав співак.

Музикант навів приклад Ірландії, яка «втратила половину свого населення після картопляного голоду, але рухалася далі і зараз має ВВП на душу населення вище, ніж у метрополії».

«Ми не повинні потрапити в пастку Путіна... Внутрішні проблеми - боротьба з корупцією і реформа судової системи - повинні бути в центрі уваги», - додав він.

Слова Вакарчука «Українській правді» прокоментувала прес-секретар музиканта Вікторія Хоменко.

«Кожен, звісно, буде інтерпретувати слова Святослава як захоче, але я не можу нічого більше сказати, крім того, що він сам сказав», – зазначила Хоменко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Карпатах випало більше 2 метрів снігу
Наступна новина Вкритий снігом та пустий: неймовірні світлини окупованого Луганська. ФОТО
Останні новини
Схожі новини