Як 14-та бригада «лисого кота» рятувала. ФОТО

Як 14-та бригада «лисого кота» рятувала. ФОТО

Військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого на деокупованих територіях Харківщини знайшли, підібрали і годували «лисого кота» породи сфінкс. 

Про це повідомляють на сторінці бригади. 

Втім, готуючись до руху вперед, не мали можливості забрати тварину. 

«Комбат: треба забрати лисого кота…

Пресслужба: що?! (думає - хто у нас "Лисий кіт"?..)

Комбат: лисого кота!..

Німа сцена, зумовлена вербальним непорозумінням і підміною понять.

Методом спроб і помилок удалося з'ясувати, що "Лисий кіт" - це лисий кіт, він же кіт породи сфінкс (не новітня зброя від західних партнерів), який поневірявся в лісі, покинутий, налякий і худючий», – йдеться на сторінці бригади. 

Як результат, доля кота виявилася під загрозою. 

Втім, проблему хвостатого було розв’язано миттєво. Оксана Іванець, спецкор Інформагентство АрміяInform, яка на той момент працювала у нашій Князівській бригаді, забрала кота додому, відмила, відгодувала і зуміла організувати співіснування двох «лисих котів» в хаті, адже є щасливою власницею блакитного лисого Йоди.

«Фінал: задачу комбата виконано, знайдений "лисий кіт" живе в теплі і добрі, нарешті перестав накидатися на їжу, і готується їхати до нового дому - в родину військовослужбовця нашої Князівської бригади Олега, який його знайшов. На кота вже чекають, заочно люблять, і, напевно, вже придумали ім'я», – додають у дописі. 

Читайте також: Медик волинської бригади підліковує тварин з прифронтових сіл. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Херсонщині від мінометного обстрілу загинув лучанин Роман Стрельчук
Наступна новина У Луцьку пройде футбольний матч за участю ветеранів збірної України
Останні новини
Схожі новини