У Луцьку пройде футбольний матч за участю ветеранів збірної України

У Луцьку пройде футбольний матч за участю ветеранів збірної України

На підтримку Збройних сил України, а саме 14 ОМБР, ТАМ ТАМ вдруге організовує благодійний футбольний матч. Об’єднана команда гіпермаркету та зірки ФК «Волинь» зіграють проти Національної збірної України з футболу серед ветеранів.

Про це пише «Вісник + К».

Організатори матчу мають на меті зібрати 300 тисяч гривень на автомобіль для 14 ОМБР.

Матч відбудеться 15 жовтня на стадіоні Авангард та буде присвячений Дню захисників та захисниць України. Початок о 12:00.

За національну збірну України серед ветеранів гратимуть Юрій Максимов, Мирон Маркевич, Едуард Цихмейструк, Володимир Єзерський, Владислав Ващук, Андрій Воробей та інші. Цікавим буде склад і в об’єднаної команди «Там Таму» й ветеранів ФК «Волинь». Окрім тих, хто уже виступав у таких благодійних матчах, на поле вийдуть Руслан Ротань, Михайло Кополовець, Георгій Бущан. Також за луцьку команду зіграють голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко та відомий футбольний коментатор і оглядач Віктор Вацко.

Під час заходу відбуватиметься фестиваль козацької кухні. 

Кошти на авто для військових можна перерахувати заздалегідь на спеціально створену Банку https://send.monobank.ua/jar/7bPHVkJCF2, Номер картки Банки 5375 4112 0106 5336.

Також скриньки для збору коштів розмістили у гіпермаркеті Там Там, зробити свій внесок можна буде й безпосередньо під час матчу.

Читайте також: У Луцьку збирають мільйон на дрони для ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як 14-та бригада «лисого кота» рятувала. ФОТО
Наступна новина На Волині в'язні «кидали на гроші» людей
Останні новини
Схожі новини