Як купити хорошу автівку за кордоном і не потрапити в халепу. Перший у поміч

Як купити хорошу автівку за кордоном і не потрапити в халепу. Перший у поміч
Фото ілюстративне

Більшість автомобілів, які їздять українськими дорогами, виготовлені за кордоном. Купують їх у різний спосіб. Хтось звертається до автосалонів, хтось – привозить автівки самостійно, інші – шукають допомоги у «рішал», які обіцяють зробити все швидко і недорого.

Чим це загрожує та як не купити «кота в мішку».


Хто такі «рішали»


Це люди, які пропонують свої послуги на авторинках, сайтах, рідше – в соціальних мережах. Зазвичай вони обіцяють пригнати машину швидко і недорого.

Звісно, не всі, хто працює «на себе» у цьому бізнесі – обов’язково шахраї. Серед них немало тих, хто тижнями живе закордоном у холодній машині чи в кращому випадку – у дешевому мотелі, аби знайти для вас бажану машину.

Але й натрапити на недобросовісних продавців у цій справі доволі просто. Часто буває, що як тільки такий «рішала» отримує гроші, він зникає. Йому не потрібно дорожити репутацією та клієнтами. Ви ж можете залишитись з неякісним авто сам-на-сам.


Які машини можуть пригнати ненадійні продавці

Загалом є кілька типів проблем, з якими продають автомобілі шахраї. Наприклад, машини, які потрапляли в аварії. Їх шпаклюють, фарбують і видають за нові.

Найгірше, якщо автомобіль перевертався на дах. Така машина більше ніколи нормально не їздитиме. Так само не врятуєш машину- «потопельника».

Так звані «рішали» можуть «підсунути» вам автомобіль з дефектами навіть тоді, коли самі цього не хочуть. Їх можуть обманути власники машини. Якщо автокомпанії з великим досвідом мають на місцях своїх представників, які можуть все перевірити, надійні автомайданчики та аукціони, то одиночки цим похвалитись не можуть. Часто вони й самі не знають, який автомобіль вам продали.

Буває, що недобросовісні продавці підробляють показники спідометра, тобто «омолоджують» авто. Звісно, для збільшення його вартості. Адже серед двох автівок одного року випуску дорожчою буде та, яка має менший пробіг. Мова йде про різницю у тисячі євро.

Як уникнути проблем

Найпростіший спосіб – звернутись до зареєстрованого підприємства, яке продає машини з-за кордону. Не помилитись з вибором надійного допоможуть відгуки клієнтів.

Серед волинських компаній чимало позитивних відгуків має WEST AUTO HUB.

Компанія надає повний комплекс послуг - від допомоги з вибором авто до постановки на облік. При цьому вона перевіряє усі автомобілів, які планує привезти з-за кордону. Роблять це її представники на місцях.

Також у мобільному додатку WEST AUTO HUB є корисна функція – перевірка авто за vin-номером. Таким чином можна з’ясувати справжній пробіг і комплектацію. У додатку можна й порахувати вартість розмитнення і реєстрації машини.

Компанія знаходиться за адресою: Луцький район, село Струмівка, вулиця Рівненська, 74.
Сайт: https://westautohub.com/ua

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як легко купити автомобіль за кордоном: інноваційні рішення компанії WEST AUTO HUB


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні заборонили зеленку, перекис та йод
Наступна новина Зайва вага та розвиток хвороб: хірург з Волині розповів, чим загрожує недосипання
Останні новини
Схожі новини