Як лучани розминаються щосуботи на зарядці. ВІДЕО

Як лучани розминаються щосуботи на зарядці. ВІДЕО
Щосуботи у Луцьку відбувається ранкова міська зарядка

Щосуботи у Луцьку відбувається ранкова міська зарядка. Кілька спортивних майданчиків у різних районах міста збирають охочих потренуватися. Один такий майданчик – на вулиці Волноваській.

Про це – у сюжеті Суспільного Волині.

На зарядку приходять у дорослі, і діти.

Найменшій учасниці Амалії-Софії Мудрик – 2 роки. За словами її мами Алли, у дитини цукровий діабет першого типу, і для неї дуже важлива фізична активність.

«Ми тут постійно бігаємо, граємо м’яч, розважаємось», – каже мама.

Тренер Володимир Наумук більше двох років бере участь у загальноміській акції «Ранкова зарядка». Він розповідає: більшість спортсменів – жителі мікрорайону Красне, Кічкарівки, вулиці Ковельської.

«Для того, щоб привчити до систематичних занять спортом, треба «підсолодити». А чим «підсолодити»? Футболом, волейболом. Тобто спочатку розминка, зарядка, а потім футбол, волейбол. Тому що просто на зарядці їм не дуже цікаво», – зауважує Володимир Наумук.

Тренер каже, що кількість бажаючих позайматися на спортивному майданчику у теплу пору зростає, тому хвилюється, чи вмістить він усіх бажаючих.

 
Ранкова зарядка в Луцьку

Щосуботи у Луцьку відбувається ранкова міська зарядка. Кілька спортивних майданчиків у різних районах міста збирають охочих потренуватися. З одним із тренерів та його вихованцями, які займаються спортом на вулиці Волноваській, спілкувалися журналісти Суспільного.

Posted by UA: Волинь on Saturday, 6 April 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чиновникові Держгеокадастру, якого піймали на хабарі у Луцьку, обрали запобіжний захід. ВІДЕО
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 6 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини