Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 6 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота,  6 квітня. ФОТО. ВІДЕО
У Нововолинську скутерист влетів у кювет (фото видання БУГ)

Скутерист втелів у кювет. Неповнолітні дівчата хотіли вкрасти горілку, вино та коньяк. Двоє п’яних молодиків побили старшого чоловіка… Субота на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у суботу, 6 квітня

Скутерист злетів у кювет

У Нововолинську на вулиці Автобусній скутер злетів у кювет. ДТП трапилася 6 квітня близько 16:00 поблизу автостанції. Очевидці розповіли, що чоловік рухався трасою на великій швидкості та не впорався з керуванням. На місце приїхала «швидка», скутериста госпіталізували.

Неповнолітні дівчата хотіли вкрасти алкоголь

У Луцьку затримали трьох неповнолітніх дівчат, які вночі 6 квітня хотіли винести горілку, вино, коньяк та газовану воду із супермаркету на вулиці Ковельській. Це помітив охоронець і викликав поліцію. Патрульні відібрали необхідні пояснення й заяви та доставили їх у міськвідділок, оскільки з батьками сконтактувати не вдалось. Потім поліцейські відвезли дівчат по домівках. За адресою однієї з порушниць виявили матір, на яку оформили протокол про крадіжку. З дітьми провели посилені профілактичні бесіди.

Двоє п’яних побили старшого чоловіка

У Луцьку на вулиці Липинського інспекторка патрульної поліції, перебуваючи не на роботі, стала свідком того, як двоє невідомих б'ють чоловіка літнього віку. «У нього з обличчя йшла кров. Двоє нападників направились в бік проспекту Соборності. Я надала потерпілому допомогу, витерла обличчя та побігла за чоловіками. Паралельно зателефонувала до поліції та викликала екіпаж патрульних», – розповіла поліцейська Юлія. Жінка переслідувала нападників, поки їх не затримали. Ті повідомили, що били перехожого, оскільки він зробив їм зауваження через п’яний вигляд.
 

Горіла трава поблизу заправки

У Рожищі горіла трава поблизу АЗС «Аветра». Займання помітили близько 21-ї години 5 квітня. На місці надзвичайної ситуації працювали рятувальники.

На кордоні знайшли крадені автомобілі

Прикордонники Луцького загону виявили два викрадені автомобілі. Вони перебували в міжнародному розшуку. Транспортними засобами польської реєстрації керували наші співвітчизники, які намагалися перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин». Один з чоловіків їхав автівкою Вольво-Хс90 2012 року випуску, а інший був за кермом Toyota Rav4 2014 року. Під час прикордонного контролю відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Виявилося, що ці автомобілі з грудня 2018-го та березня цього року перебувають у міжнародному розшуку. Їх розшукували правоохоронці Польщі через викрадення.

На «рахунку» волинянина – 26 квартирних крадіжок

У Києві затримали волинянина, на «рахунку» якого – 26 квартирних крадіжок. Киянка повідомила поліцію, що невідомий лізе через вікно у квартиру сусідки. Патрульні затримали підозрюваного на виході із під’їзду. Як встановили правоохоронці, близько 7-ї ранку зловмисник заліз на другий поверх будинку, чіпляючись за металеву решітку на вікнах першого поверху. Через відчинене вікно на кухні проник у квартиру, власники спали. Чоловік швидко спакував у сумку все, що потрапило йому на очі: мультиварку, інструменти, взуття та особисті речі господарів. Вийшов із квартири через вхідні двері. Однак повернувся, оскільки забув свій рюкзак. Зловмисник хотів втекти, однак на виході із під’їзду його вже чекали поліцейські. У скоєному він зізнався. Постійного місця проживання він не мав, а на життя «заробляв» крадіжками.
 

Палили траву, а загорілися хліви, літня кухня і хата

У селі Гуменці Любомльського району від підпаленої трави загорілися два хліви, літня кухня і житловий будинок. Пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем невстановленою особою. За словами вогнеборців, згоріло дві господарські споруди і літня кухня. Вдалося врятувати житловий будинок. Загорання відбулося від сухої трави, яку підпалила невстановлена особа.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ, Район.Рожище, Район.Любомль, прес-служб Патрульної поліції Волинської області, Держприкордонслужби України, поліції Києва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як лучани розминаються щосуботи на зарядці. ВІДЕО
Наступна новина Чи безпечні ранні овочі з луцьких ринків. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини