Як луцькі підприємці відстоювали свої робочі місця. ВІДЕО

Як луцькі підприємці відстоювали свої робочі місця. ВІДЕО

У Луцьку страйкували підприємці.

Прості люди стали заручниками ситуації, що виникла між міською радою та орендарем землі на Старому ринку, йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

Нагадаємо, що земельна ділянка орендована під автостоянку, а вже багато років використовується як торгові ряди. 27 червня крамарі прийшли під стіни міської ради, аби з’ясувати в обранців громади, чи бува не відберуть у них робочі місця. 

Підприємець Тетяна Біскуп запевнила, що всі ті, хто торгують на місці парковки, укладали договір з орендарем ділянки на підставі паспорту ринку тож, мовляв, які тепер претензії можуть бути у депутатів.

Опісля промов представників підприємців, в ряду депутатів виникло ціла низка запитань до керівництва міста, мовляв, а чому ж так?.

Відбиватися від обранців громади, довелось виконувачу обов’язки міського голови Григорію Пустовіту. Посадовець сказав - як відрізав.

«Ринку тут не бути».

Більше – у сюжеті 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вручення медалей найкращим випускникам шкіл Володимира-Волинського. ФОТО
Наступна новина Повідомили, як голодування зупиняє старіння організму
Останні новини
Схожі новини