Як луцькі школярі відзначили День чаю. ФОТО

Як луцькі школярі відзначили День чаю. ФОТО

Що може бути кращим у зимовий день ніж чашка запашного чаю? І привід хороший є! Адже 15 грудня - Всесвітній день чаю. Отож, вирішили ранок у Волинській обласній бібліотеці для дітей ранок розпочати з чаювання.

Учні 4-Г класу гімназії № 4 імені Модеста Левицького взяли активну участь в інформаційно-екологічному бюро «НадзвиЧАЙні історії за чашкою чаю». Діти дізнались багато нового про історію та значення цілющого напою, порозважались, даючи відповіді на питання вікторини, погрались в різноманітні ігри.

Із захопленням школярі розглядали експонати виставки “Чай з усього світу”. А під кінець заходу, смакуючи чаєм та печивом, почали складати вірші про улюблений напій мільйонів людей.

У кожного з нас є свій улюблений чай – у одних чорний, в інших – зелений, комусь смакує фруктовий, а комусь – трав’яний. Та по-особливому смачний чай з улюбленої чашки. День чаю у нашій бібліотеці завершився майстер-класом паперопластики «Маленька чашечка моя». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент Чехії Мілош Земан призначив новий уряд. ВІДЕО
Наступна новина Біль у суглобах не пов'язаний з поганою погодою, – вчені
Останні новини
Схожі новини