Як луцький мандрівник «підпрацьовував» лицарем у Бразилії. ФОТО

Як луцький мандрівник «підпрацьовував» лицарем у Бразилії. ФОТО
Джерело фото: Український пласт

Луцький мандрівник Віктор-Микола Гаврилюк, якого нещодавно обікрали у Бразилії, взяв участь у місцевому лицарському турнірі.

Про це йдеться у новому дописі на сторінці «Життєпис волоцюги».

За його словами, наразі документи знаходяться «в дорозі з України до Бразилії». У цей час хлопець познайомився з місцевими учасниками лицарських боїв, і тимчасово приєднався до їх команди.

«Хоч цей спорт в Бразилії лише починає розвиватись, а деякі бійці виглядають як «покемони». Та бої все ж були в кращих традиціях, зламані мечі, сокири, алебарди, знесилені та травмовані бійці. Ми завдали чималих проблем суперникам, та і вони не пасли задніх», – розповів мандрівник.

Також хлопець зізнався, що супротивники вважали його сильним суперником.

«Особливим завданням було полювання на мене. Слава про українського бійця поширилась дуже швидко, тож я став дуже жаданою мішенню для багатьох. Загальний результат боїв для нашої команди це почесне 2 місце! Особистий результат, це багато позитивних відгуків про скаженого українця з Айна Бери», – повідомив Віктор-Микола Гаврилюк.

Нагадаємо, раніше Віктор-Микола Гаврилюк розповів про мрію здійснити навколосвітню подорож. Першою країною, з якої він розпочав подорож, стала Бразилія. Декілька тижнів тому хлопця пограбували: вкрали рюкзак, у якому був фотоапарат, документи та особисті речі. 

Втім, мандрівник не засмучується, а планує продовжити подорож. Хлопець хоче відвідати Антарктиду. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На одній із вулиць Луцька сьогодні відключать воду
Наступна новина Суд виключив лося із Червоної книги та дозволив на нього полювати
Останні новини
Схожі новини