Як минув літній сезон у луцькому звіринці. ВІДЕО

Як минув літній сезон у луцькому звіринці. ВІДЕО
джерело фото: volyn.com.ua

Луцький зоопарк – один із найпопулярніших закладів міста, а то й всієї Волині. Сюди ходять потішитися як діти, так і молоді та літні люди.

Як минув літній сезон у звіринці та які зміни там відбулися йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

Свіже повітря, красиві локації, розмаїття мешканців не можуть бодай когось залишити байдужими . За кілька останніх років зоопарк змінився до непізнаваності: інші містечка для вихованців, ретельний догляд за кожним із них.

Директор луцького зоопарку Людмила Денисенко розповідає, що завдяки поліпшенню стану території, збільшенню популяції тварин відвідувачів стало значно більше. Адже нині зооекспозиція складається із 118 видів фауни і це далеко не кінець, адже час від часу прибувають нові дивовижі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шквал емоцій гарантовано: милі знімки мешканців Луцького зоопарку. ФОТО

Аби ще більше привернути увагу гостей та зробити їх відпочинок цікавішим і веселішим очільниця звіринцю у 2019 році планує практикувати контактний зоопарк. Таким чином можна змалечку вчити дітей лагідному ставленню до тварин. Тим паче деяким звірам людські пестощі теж подобаються. 

Проте далеко не всі вважають, що звірі комфортно почувають себе в зоопарку. Деякі переконують, що такі місця є для них тортурами в неволі. Однак Людмила Денисенко переконує, що зоопарки частіше є прихистком для їх мешканців, ніж середовищем небезпеки.

Дуже часто трапляється, що працівники беруть під опіку поранених тварин чи птахів, які не здатні виживати своїми силами. Або ж навпаки захищають тварин від хижаків, які котрі несподівано опинилися на околицях міста.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку зібрали урожай. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сам себе вкатав у кримінал, – Луценко про волинського хабарника
Наступна новина Лучанин віддав шахраєві 17 тисяч
Останні новини
Схожі новини