Як оформити мансардні вікна: ідеї. ФОТО

Як оформити мансардні вікна: ідеї. ФОТО

Горища, які колись були заставлені старим непотребом, зараз активно перетворюються в елегантні, стильні, функціональні, комфортні мансарди.

Там облаштовують спальні, бібліотеки, майстерні тощо, – пише ubcua.tv.

Незвичайна геометрія приміщення, розміщені під кутом вікна створюють абсолютно особливу атмосферу, а також незвичайний і цікавий інтер'єр. Головним елементом дизайну в мансардній кімнаті є вікна

Оформлення мансардного вікна – захоплюючий і творчий процес, але досить складний і вимагає особливої ​​уваги до підбору деталей.

Найпростіше рішення дизайну мансардних вікон - застосування різних видів жалюзі, рулонних штор та інших аксесуарів. Оформлення мансардних вікон шторами не так поширене. Тканинні штори досить складні в установці, але цікаво виглядають в інтер'єрі. Складний інтер'єр мансарди легко зіпсувати занадто громіздкими і неакуратними шторами.

Привабливості мансардним вікнам надають накладки, які захищають їх від впливу навколишнього середовища. Наклеюються вони на склопакет. 

Вітраж на склі
Жалюзі на мансанрдних вікнах
Штори на мансардних вікнах
Рулонні штори на мансардних вікнах
Штори на мансардних вікнах
Контрасні рулонні штори

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Таємничий будинок Миколи Голованя вночі. ФОТО
Наступна новина Ярмарок у центрі Луцька: на Театральному майдані продають картоплю, мед і хліб. ФОТО
Останні новини
Схожі новини