Як волинянам отримати ліцензію на продаж алкоголю та сигарет

Як волинянам отримати ліцензію на продаж алкоголю та сигарет

Для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами суб’єкту господарювання необхідно подати заяву.

Разом з тим потрібно мати і  копію платіжного доручення про сплату квартальної суми за таку ліцензію з відміткою банку,  –  повідомляють у прес-службі  ГУ ДФС у Волинській області.

Зазначимо, внесення інформації до ліцензії про сплату чергового щоквартального платежу структурним підрозділом головного управління здійснюється на підставі поданої заявником копії платіжного документа.

Контроль за сплатою річної плати за ліцензії здійснюється органом виконавчої влади. Для здійснення контролю підприємець подає зазначеному органу копію платіжного доручення з відміткою банку про сплату.

Вимагати представлення інших документів, крім зазначених у Законі № 481, забороняється.

Заява про видачу ліцензії та інші документи подаються уповноваженою особою заявника або надсилаються рекомендованим листом. 

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «З їжі хлопці найчастіше просять сало», - волинський волонтер про бійців на Сході
Наступна новина Що було на місці Луцького районного будинку культури 100 років тому. РЕТРОФОТО
Останні новини
Схожі новини