Як оживає «Бандерштат». Перші фото фестивалю

Як оживає «Бандерштат». Перші фото фестивалю

Над вечір перед стартом 13-го фестивалю патріотичного духу «Бандерштат-2019» відкрили наметове містечко та завершують останні приготування.

Перші гості «підтяглися» на територію фестивалю іще в середу, 31 липня – за два дні до фестивалю. Через графік потягу із Харкова мешканцям цього регіону довелося приїхати заздалегідь. Проте на територію, відведену під фестиваль, людей почали пропускати лише наступного дня, тобто - в четвер, 1 серпня, о 18.00.

Читати також: 20 запитань організаторам «Бандерштату»: «Йдемо за планом Б, бо план А провалився»

На вході охорона ретельно оглядає речі: на «Бандерштат» не можна проносити алкоголь, наркотики та зброю. До речі, уже серед перших відвідувачів вилучили розкладні ножі. Жити в наметовому містечку без ножів – складно, проте правила є правилами.

Традиційно на фестивалі буде фудзона: уже почали розкладати перші ятки, де буде продаватись їжа. Встановили вуличні душі, умивальники та туалети. Для мешканців наметового містечка волинські лісники «проспонсорували» дрова, а також встановили дерев'яні будиночки для медпункту, медіацентру та інших організаційних потреб.

«Бандерштат-2019» стартує в п'ятницю, 2 серпня, о 9.00. Першим заходом у програмі є зустріч з ветеранами УПА, далі – гутірки. Концерт в перший фестивальний день розпочнеться лише о 20.00. А поки – насолоджуйтесь першими світлинами нового «Бандерштату».

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 1 серпня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Світязь міліє через зміни клімату, - очільниця Шацького нацпарку
Останні новини
Схожі новини