Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 1 серпня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 1 серпня. ФОТО. ВІДЕО
За ніч п'яного водія патрульні зупиняли двічі

Одного й того ж п’яного водія патрульні зупиняли двічі за ніч. Нетверезий жартівник «замінував» автомобіль сусідові. 15-річна дівчина хотіла вистрибнути з вікна 5-го поверху… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у четвер, 1 серпня.

Авто вилетіло на тротуар і протаранило паркан

У Луцьку біля РЦ «Промінь» 30 липня автівка від удару ледь не вилетіла на тротуар. Автомобіль BMW на швидкості виїхав на зустрічну смугу, в'їхав у припаркований Mercedes і від удару протаранив паркан, яким біля «Променя» тротуар відгороджений від дороги. Паркан зупинив автомобіль, який від удару могло викинути на частину, де були люди. 

Вчинив аварію й утік

У Старій Вижівці невідомий за кермом авто пошкодив легковик Renault Kangoo. Про це повідомив у фейсбуці Віталій Усик. З його слів, автомобіль пошкодили 31 липня у період з 11:00 до 13:00 на стоянцi бiля магазину «Наш край». Винуватець зник з мiсця події. Усіх, хто знає щось про це, просять повiдомити за телефоном 0961704557.

П’яного водія патрульні зупиняли двічі за ніч

У ніч на 1 серпня у Луцьку патрульні зупиняли п’яного водія Audi два рази. Спочатку, коли зупинили за порушення ПДР,, у чоловіка виявили ознаки сп’яніння, однак від перевірки він відмовився. На нього оформили 2 постанови та протокол.Буквально через кілька годин його знову помітили за кермом на вулиці Словацького. На вимогу зупинитися той не відреагував. Залишивши транспортний засіб і кинувши ключі, почав утікати. Коли ж його наздогнали, пояснив, що перелякався. Цього разу він пройшов перевірку на місці – 1,7 проміле. Знову оформили протокол за керування нетверезим, а також за ігнорування вимоги про зупинку. 

Викрав авто і врізався на ньому у паркан

У Горохівськомурайоні у 26-річного мешканця Львівської області викрали автомобіль «ВАЗ -2105». Із відповідною заявою до поліції він звернувся 21 липня. Заявник повідомив, що транспортний засіб він залишив на узбіччі дороги у селі Кутрів. Ключі знаходилися у власника, двері автомобіля він не зачинив. Невдовзі патрульні знайшли транспортний засіб у місті Берестечку цього ж району. Викрадач врізався на ньому у паркан. Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний житель Горохівського району. Транспортний засіб поліція вилучила та повернула власнику.

«Замінував» сусідові автомобіль

Повідомили про підозру 25-річному мешканцеві Нововолинська через завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Увечері 31 липня 2019 року нетверезий молодик зателефонував на лінію 101 та повідомив, що підклав ручну гранату під автомобіль марки «Форд Транзит», який належить його сусіду. Жодних вибухонебезпечних предметів ні в автомобілі, ні поблизу не виявили. Чоловікові ж повідомили про підозру у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. 

Трактор протаранив стовп

У Горохівському районі 53-річний тракторист із Новосілок неподалік села Ковбань агрегатом CLAAS AXION 930 в’їхав в електричну опору, не вибравши безпечної швидкості руху та бокового інтервалу. Причиною пригоди чоловік вважає навігатор, а горохівські поліцейські  зареєстрували порушення, передбачене статтею 124 КУпАП України «Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна».

41 тисяча штрафу – за кермування напідпитку

Мешканець Іваничівського району за водіння напідпитку заплатить 40 800 гривень штрафу. Протягом року чоловіка вже тричі притягували до відповідальності за аналогічний проступок. Востаннє він 1 червня керував автомобілем ВАЗ-21011 напідпитку у Нововолинську. У судове засідання на визначені дати двічі не з’явився. До того ж чоловік керував автомобілем без посвідчення водія. Суд визнав винним водія та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40 800 гривень без оплатного вилучення транспортного засобу.

Мала дитина опинилася під колесами мотоцикла

У селі Оленине Камінь-Каширського району 31 липня мотоцикл «Kanuni Drift» збив малолітню дівчину. За кермомперебував 19-річний житель Камінь-Каширського району. Водій наїхав на 4-річну дівчину, яка раптово вибігла із власного подвір’я на проїжджу частину. Дитина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Заробітчанин знайшовся 

Знайшовся 19-річний житель села Велика Глуша Любешівського району Іван Лахай, який зник у Варшаві в ніч на 29 липня. Юнак, який уже місяць перебував у Варшаві, поїхав велосипедом на сусідню заправку по цигарки і зник. Знайомі розшукували його цілу ніч, перевіряли також відділення поліції і шпиталі, але безрезультатно. 30 липня написали заяву до правоохоронних органів.

Дівчина хотіла вистрибнути з вікна 5-го поверху

В одній з багатоповерхівок на проспекті Соборності у Луцьку намагалась скоїти самогубство 15-річна дівчина. Після сварки з мамою вона хотіла вистрибнути з вікна 5-го поверху власної квартири, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс». Трагедії вдалось уникнути, адже вдома була її мама з подругою. Та й вчасно нагодилися поліцейські. З їхніх слів, вони вже знайомі з дівчиною, адже це вже була не перша її спроба покінчити з життям. З підлітком провели розмову психологи.

Судитимуть збоченця, який розбещував 5-річну дитину

Прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 42-річним мешканцем одного із сіл Луцького району розпусних дій щодо 5-річної односельчанки. Удень 21 червня 2019 року нетверезий чоловік заманив дитину до себе в хату і чинив непристойності. Зловмисника, який розкаявся у скоєному та активно сприяв розкриттю злочину, невдовзі постане перед судом.

Підготовлено за матеріалами видань Буг, ІА Волинські Новини, ІА Конкурент, пресслужб ГУ Нацполіції у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усе, що відомо про сморід в Луцьку. Звідки «віє»? Як борються? Коли зникне?
Наступна новина Як оживає «Бандерштат». Перші фото фестивалю
Останні новини
Схожі новини