Як Центр спортивної медицини з Бахмута працює у Любешові після релокації

Як Центр спортивної медицини з Бахмута працює у Любешові після релокації

Через повномасштабну агресію росії Донецький регіональний центр спортивної медицини переїхав з Бахмута до Любешова.

«Наша підприємство займається діагностикою, лікуванням та реабілітацією спортсменів. До Любешова ми приїхали у квітні», – розповідає завідувач відділення спортивної медицини і реабілітації Донецького регіонального центру спортивної медицини Людмила Крячко.

Місцеві посадовці допомогли цьому комунальному підприємству знайти приміщення для роботи. Працівників Центру та їх рідних посилили в гуртожитку місцевої школи. Зараз клієнтам з Донецької області надають допомогу здебільшого дистанційно. Водночас тут працюють і з мешканцями Любешівської громади.

Більше про це дивіться у відео, створеному Волинським Інститутом Права. Відбулося це в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судитимуть волинянина, який ненароком застрелив 29-річну падчерку
Наступна новина Відомій волинянці посмертно присвоїли звання почесної громадянки
Останні новини
Схожі новини