Як у Луцьку гостювали лісівники з усієї країни. ФОТО

Як у  Луцьку гостювали  лісівники з усієї країни. ФОТО

До Луцька 14 березня з’їхалися сотні працівників лісової галузі для участі у  другому етапі ІV Всеукраїнського З’їзду Товариства лісівників України. 

Лісівники з усіх куточків країни обговорювали  питання і вимоги, які після першого з’їзду, що відбувся у вересні минулого року, не були виконані та прийняті до уваги, – повідомляє ВолиньPost.

Під час зустрічі, яка проходила у стінах Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, обговорили шляхи подолання штучно створеної  кризи у лісовій галузі, а також варіанти, як в подальшому реформувати українське лісове господарство, на основі європейських стандартів та досвіду.

Лісівники, які не пішли до залу, дивилися пряме включення зі з'їзду на Театральному майдані. На площі організували виставку техніки, декоративних рослин і продукції, яку виготовляють лісгоспи. Окрім цього, вправні майстри демонстрували, як бензопилою, зі звичайної колоди можна створити фігурку тварини. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку взялися за «свіжу» рекламу наркотиків на будинках. ФОТО
Наступна новина У «Струмочку» під Луцьком змурували 40% першої секції таунхаусів. ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини