Як у Луцьку хочуть змінити пішохідний міст над залізницею

Як у Луцьку хочуть змінити пішохідний міст над залізницею

Вперше за 10 років у Луцьку відремонтують пішохідний міст, який з'єднує залізничний вокзал з торговим центром «Караван». Конструкція вже давно втратила свій вигляд та поступово руйнується.  

За словами начальника житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколи Осіюка нині триває розробка проєктно-кошторисної документації, тож коли саме почнуться роботи й скільки вони вартуватимуть поки невідомо. Проте, вже зрозуміло, що саме треба підлатати, пише ІА «Конкурент».

«В першу чергу його треба підфарбувати, змінити пішохідну частину, обдивитися його знизу. Також є звернення мешканців, які просять зробити на мості накриття. Тому зараз проєктанти вивчають, чи витримає він таке навантаження. Після того як буде вивчено стан мосту і буде розрахований кошторис, буде прийматися рішення про фінансування цих робіт і терміни виконання» - розповів Микола Осіюк.  

Нагадаємо, до депутатів зі скаргами на поступове руйнування мосту, яким користуються багато приїжджих, жителів навколишніх сіл та туристів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підприємці Старого ринку знову програли суд проти Луцькради
Наступна новина Волиняни отримали державні нагороди. Список
Останні новини
Схожі новини