Як у Володимирі святкуватимуть День міста. Погодинна програма

Як у Володимирі святкуватимуть День міста. Погодинна програма

27 липня стартує дводенне свято, присвячене 1031-му Дню народження Володимира-Волинського.

Для володимирчан та гостей пропонується  стати учасником або ж глядачем на таких масових заходах, як легкоатлетичний пробіг, кіберспортивний турнір, товариська гра з футболу між ветеранами (50+) Володимира-Волинського та Ковеля, міжнародний турнір зі стрибків у висоту “Володимирські висоти 2019”, гра “Бочча” для осіб з ураженням опорно-рухового апарату, – пише Володимир. media.

Окрім цього, відбудеться  презентація проекту “Місто-пазл”, свято “золотих” подружніх пар, ретро-вечірка під супровід духових оркестрів, обласна виставка мисливських собак.

Для молоді пропонується молодіжно-розважальна програма. Розважати молодь у другий день день святкування будуть Ірина Гонтарук, “Etnaterra”, “Navigator”, Vasyayan, а хедлайнером концерту стане Ivan NAVI.

Також володимирчани матимуть змогу послухати виступ  “срібного” призера проекту “Голос. Діти”, волинянина Ярослава Карпука.

Усі охочі можуть завітати на виставковий ярмарок “Володимирський узвіз”, послухати вуличних музикантів та виступи музичних колективів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Програма фестивалю пива та м’яса в Луцькому замку
Наступна новина Бруківка «додала кольорів»: як змінилась вулиця Пушкіна в Луцьку після ремонту
Останні новини
Схожі новини