Бруківка «додала кольорів»: як змінилась вулиця Пушкіна в Луцьку після ремонту

Бруківка «додала кольорів»: як змінилась вулиця Пушкіна в Луцьку після ремонту

Фахівці компанії «Бетон Брук Сервіс», яка виробляє бруківку під торговою маркою «Le Bruk», під час ремонту вулиці Пушкіна зберегли та реконструювали бруківку «трилінку», також відому під назвою шашка Трилінського.

Про це «Район.Луцьк» розповів директор компанії Сергій Стрихарчук.

Під час ремонту вулиці Пушкіна демонтували старе покритя на пішохідних зонах, яке було непридатним для використання, і вклали нову бруківку.

«По проекту мала бути сіра бруківка, але, щоб зробити вулицю цікавішою, за наш рахунок поклали бруківку з колорміксу. Вона додала кольорів вулиці», — розповів він.

Проїжджа частина вулиці Пушкіна була вимощена «трилінкою».

«Ми її демонтували і на місці реставрували. Довели її до стану, аби вона щільно лягла одна до одної. На вулиці були ділянки, які не потребували перекладки «трилінки», і ми їх не торкалися. До речі, мешканці вулиці з розумінням ставилися до тимчасового дискомфорту і навіть допомагали нам, бо розуміли, що так швидше завершимо роботи», — каже Сергій Стрихарчук.

До слова, вулиця Пушкіна — не перший об'єкт, який в Луцьку ремонтує «Бетон Брук Сервіс». Раніше такі ж роботи проводили на Кривому Валу, Крилова та частині Лесі Українки.

Нині капітального ремонтує потребує вулиця Богдана Хмельницького. Сергій Стрихарчук каже, що ці роботи потребують серйозного капіталу, адже йдеться не про поточний ремонт, а капітальний.

«Доведеться вносити зміни в комунікації, які пролягають під вулицею. Але робити капремонт потрібно, бо це ж шлях до міської ради. Ним їздять гості міста, делегації з-за кордону», — додав він.

Вулиця Пушкіна до ремонту 

Вулиця Пушкіна після ремонту

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Час робити каміння. Ми побували на заводі бруківки і тепер знаємо, в чому секрет її довговічності

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Володимирі святкуватимуть День міста. Погодинна програма
Наступна новина На Волині буде найбільша в Україні плантація жимолості
Останні новини
Схожі новини