Як уникнути кризи 30 років

Як уникнути кризи 30 років
Джерело фото: 24 канал

30 років - вік, коли у більшості людей відбувається вікова криза.

Видання «UkrMediа» підготувало кілька порад, як уникнути цієї кризи.

Більше часу приділяйте собі

Трохи віддаляйтеся від сім'ї, згадайте про своїх подруг, знайомих. Зателефонуйте їм, призначте зустріч, сходіть куди-небудь - в кіно або на виставку. Єдина порада: не вводьте ваших подруг, навіть заміжніх, у родинне коло. Ні до чого це. Можуть виникнути небажані ситуації та наслідки. Не ускладнюйте собі життя.

Перегляньте свій гардероб

Зробіть його трохи екстравагантнішим. Не бійтеся експериментувати із зачіскою і кольором волосся. Вітайте дух новизни - і ви знову відчуєте смак до життя.

Згадайте про якесь забуте захоплення або хобі молодості. Займіться знову цією справою. Запишіться на курси шиття або краще модного зараз батику, іноземних мов, кераміки, флористики, макраме... Ви розширите своє коло спілкування. А це важливо для зняття стресу.

Займіться спортом

Басейн або сауна - прекрасний засіб для зміцнення здоров'я, так і для підняття настрою.

Виконавши ці прості рекомендації, ви створите в своєму житті якийсь оазис, де будете панувати тільки ви. Ні чоловік, ні мама, ні діти не будуть мати туди доступу. Це ваш світ. І ви будете з радістю повертатися додому, де вас люблять і чекають.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як потрібно прибирати вдома, аби вберегтися від застуди: 5 порад
Наступна новина Виконує команди, не їсть та не линяє: у США створили кота-робота
Останні новини
Схожі новини