Як потрібно прибирати вдома, аби вберегтися від застуди: 5 порад

Як потрібно прибирати вдома, аби вберегтися від застуди: 5 порад
Джерело фото: Sawash

З початком сезону застуд люди активно починають вживати антивірусні препарати, аби укріпити свій імунітет. Втім, аби не захворіти у цьому сезоні, потрібно не лише слідкувати за харчуванням, а й за чистотою в домі.

Перша порада – необхідно часто мити руки, оскільки саме на руках люди переносять масу бактерій та вірусів, повідомляє «Українська правда.Життя».

Під час епідемій варто користуватись окремим посудом для кожного члена сім’ї. Тобто, у кожного має бути своя власна кружка, тарілка, та столові прибори.

Ще одна порада – використовуйте зволожувач повітря, оскільки використання зволожувача може допомогти сповільнити поширення крихітних частинок інфекції, які можуть "висіти" в повітрі.

Наступна порада – потрібно щодня протирати тверді поверхні, оскільки на них часто осідають віруси. А для сімей, де є діти, особливо актуально мити підлогу та протирати ручки до нижніх шкафчиків та полиць, оскільки на них збирається багато мікробів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що користувачі найактивніше дивляться у YouTube
Наступна новина Як уникнути кризи 30 років
Останні новини
Схожі новини