Як відпочити на свята та пригостити смаколиками рідних

Як відпочити на свята та пригостити смаколиками рідних

Наближаються різдвяно-новорічні свята, а значить чимало родин зберуться разом за столом. Однак, можна не витрачати багато часу на приготування улюбленої їжі, адже працюють сервіси доставки.

Напевне, й дорослі й малюки люблять грудень та січень за багато свят, зустрічей та подарунків. Разом з тим, вони приносять й чимало клопотів. Адже часом треба витратити цілий день, аби накрити святковий стіл. 

Однак, можна знайти й інший вихід – замовити страви з улюбленого закладу. До того ж, багато що вдома складно приготувати, скажімо м’ясні асорті з мангалу. 

Так, доставку пропонує броварня «Карабас Барабас». Замовлення можна зробити у два кліки скориставшись меню на сайті .

Тут можна обрати усе, навіть для найвибагливіших гостей. Смачні мішанки (салати) з оригінальними заправками, домашні варенички та деруни, пательні та навіть піца.

Звісно, чудово смакуватимуть на свято фірмові страви, наприклад апетитне та соковите відварене свинне коліно, опісля замариноване в спеціальному маринаді та запечене до хрумкої золотавої скоринки. Подається з печеною капустою, яка заправляється часником та гірчицею. 

Чимало гурманів полюбили мега м'ясну дошку -  смажені на вогнищі шматки свинини, телятини, курки та свиннихреберець з печеною картопелькою та капустою. Подається на великій дошці з маринованою цибулькою та двомамачанками: сацабелі та барбекю.

Тож варто економити час на свята, аби більше побути з рідними, а не за плитою. А про смаколики подбає Карабас.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Встановили реальні причини обміління Світязю. Що будуть робити
Наступна новина Зі сльозами, оплесками та обіймами: як проводжали багаторічного керівника обласної лікарні
Останні новини
Схожі новини