Зі сльозами, оплесками та обіймами: як проводжали багаторічного керівника обласної лікарні

Зі сльозами, оплесками та обіймами: як проводжали багаторічного керівника обласної лікарні

Сьогодні, 18 грудня, голова обласної ради Ірина Вахович прибула в обласну клінічну лікарню, аби особисто повідомити колективу про кадрові зміни в керівному складі медичної установи.

Нагадаємо, днями багаторічний керівник закладу Іван Сидор подав до обласної ради заяву з проханням звільнити його від виконання обов'язків директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради. Про це повідомляють на сайті Волинської обласної ради.

Згідно з рекомендаціями профільної комісії обласної ради, тимчасове виконання обов'язків директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради нині покладено на медичного директора з питань хірургії Олександра Дударя.

«Сьогоднішній день символізує історичну подію - передачу управлінських функцій від людини надзвичайно поважної, потужної та інтелігентної. Я розумію наскільки для вас ця людина рідна та авторитетна», - такими словами, що викликали гучні оплески колективу лікарні, розпочала свій виступ Ірина Вахович.

Голова обласної ради висловила Івану Сидору велику вдячність від усіх волинян і депутатів, вручивши йому Почесну грамоту обласної ради за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток і розбудову обласної клінічної лікарні. 

«Ви завжди були сучасним, тримались правильного курсу та були на крок попереду», - резюмувала вона.

Своєю чергою, Іван Сидор, не стримуючи сліз радості, розповів, що очолює обласну лікарню ось уже майже 37 років. Він пригадав найяскравіші моменти своєї професійної діяльності, подякував за підтримку та співпрацю керівництву обласної ради, профільному управлінню ОДА та особисто народному депутатові України Ігорю Палиці. Усім своїм підлеглим він подякував за роботу та дав настанови на майбутнє.

«Чи не усіх тут присутніх я особисто приймав на роботу. Хочу сьогодні попросити у вас пробачення за те, що було і за те чого не було, хоча могло бути. Бажаю ніколи не зупинятись на досягнутому, розвиватись і завжди рухатись вперед», - наголосив він.

Новопризначений виконувач обов'язків керівника обласної клінічної лікарні  Олександр Дудар, у свою чергу, пообіцяв виправдати надії, які покладають на нього в колективі та подякував Івану Сидору за те, що був для нього не просто наставником, а й близькою людиною.

«Ви відносились до мене, як до сина... Я це глибоко ціную і обіцяю, що не підведу, не зраджу і виправдаю вашу довіру», - не стримуючи емоцій, сказав він. 

Олександр Дудар також звернувся до своїх колег:

«Те, що мене сьогодні призначили тимчасовим виконувачем обов'язків, мені навіть подобається, адже якщо я відчую, що це не моє, що у мене  не виходить стати таким керівником, яким би ви хотіли мене бачити, то я прийму рішення не йти на наступний конкурс. Сьогодні ж на мене покладено відповідальну місію, адже ми входимо в непростий період змін, коли керівник буде змушений приймати непопулярні рішення, які можливо не будуть співпадати із чиїмось бажаннями чи сподіваннями. Але це все треба гідно пережити і залишатись єдиною, монолітною командою, якою ми є. Дякую усім, хто зі мною. Вірю в те, що ми й надалі будемо успішною і прибутковою організацією, а кожен із вас буде щодня йти на роботу як на свято»

Від колективу лікарні Івана Сидора та Олександра Дударя привітала та подякувала за спільну роботу, медичний директор з медичної частини обласної клінічної лікарні Людмила Ларіна.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відпочити на свята та пригостити смаколиками рідних
Наступна новина Волинські лісівники передали тонну ласощів для мешканців Луцького зоопарку
Останні новини
Схожі новини