Вихованці луцького «Воїна» поїхали тренуватися до криворізького клубу «Барс». ФОТО

Вихованці луцького «Воїна» поїхали тренуватися до криворізького клубу «Барс». ФОТО

13 юних вихованців спортивного клубу «Воїн» поїхали на технічний тренувальний збір до криворізького клубу «Барс». Про це «Першому» розповів тренер «воїнів» з ударної техніки Дмитро Василенко, який і супроводжує дітей.

Поїздка волинських спортсменів стала можливою завдяки Федерації України з ММА у Волинській області, Ігорю Палиці та його благодійному фонду «Тільки разом».

А урочисте відправлення команди «Воїна» до Кривого Рогу відбулося вранці, 14 червня, у нещодавно відкритому бранч-кафе Pur Pur. Засновник закладу, який також є партнером спортивного клубу «Воїн», Ігор Дудінський пригостив юних спортсменів оригінальними смаколиками та побажав їм плідних тренувань, які неодмінно стануть кроком до майбутніх перемог.

Тренер з ударної техніки Дмитро Василенко разом з командою юних «воїнів»

Старший тренер СК «Воїн» Андрій Зінчук підбадьорює хлопців перед від’їздом

У клубі «Барс» протягом майже двох тижнів кращі спортсмени України на чолі із заслуженим тренером Володимиром Коржаком вдосконалюватимуть ударну техніку волинських «воїнів» на заняттях з кікбоксингу.

Читайте також: Луцький «Воїн» - спортивний клуб, де виховують чемпіонів. ФОТО

А вже у липні до Кривого Рогу поїдуть дорослі «воїни», які тренуватимуться разом з національною збірною з кікбоксингу К-1.

Як розповів Дмитро Василенко, саме в криворізькому клубі «Барс» виховали більше 50 чемпіонів світу з кікбоксингу та тайського боксу.

Крім того, що юні вихованці «Воїна» поїхали у Кривий Ріг, гордість клубу -  Олексій Бондаренко теж відбув на тренувальні збори - на разі він тренується в складі національної збірної з ММА у Харкові.

Читайте також: Шлях воїна Олексія Бондаренка: з виховної колонії у чемпіони з ММА

Текст: Ірина КОСТЮК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 72-річний чоловік підпалив торфовища на Волині
Наступна новина Показали, як працює станція переливання крові в Луцьку та хто здає кров
Останні новини
Схожі новини